Uw bestelling is nog leeg.

  1. Restaurant De Bras - Terschelling, uit eten
  2. Restaurant De Bras - Terschelling, bedrijfsuitje
  3. Restaurant De Bras - Terschelling, partylocatie
  4. Restaurant De Bras - Terschelling, bedrijfsfeesten
  5. Restaurant De Bras - Terschelling, groepsfeesten
  6. Restaurant De Bras - Terschelling, eten
  7. Restaurant De Bras - Terschelling, bedrijfsuitjes terschelling/wadden

De Bras
 Eten, drinken, loungen & dansen!

WELKOM IN DE BRAS

Welkom in de vernieuwde Braskoer, die is getransformeerd in Restaurant ‘De Bras’, waar je kunt eten, drinken, loungen en dansen!

In de maanden januari, februari en maart 2018 is in het pand aan de Torenstraat 32 hard gewerkt om de oude bar-dancing De Braskoer te veranderen in '‘Wine en Dine' - restaurant, café, lounge, uitgaansgelegenheid 2.0 'De Bras'.

De keuken is de hele dag open, vanaf 9:00 uur tot laat in de avond. Wij serveren over het algemeen kleine gerechtjes, zodat u zelf uw menu en het aantal gangen kunt samenstellen. Ook kunt u bij ons terecht voor bedrijfsfeesten, bedrijfsuitje, groepsfeesten en voor uw uitje of partylocatie.

Wij werken zoveel mogelijk met verse Terschellinger producten en ingrediënten. Onder andere met verse oesters van de Oesterfabriek.

Gedurende de dag verzorgen wij in een fijne sfeer ontbijt, lunch en diner. Iedere dag sluiten we af met een stukje muziek, soms een dj of een bandje. Waarbij ook gedanst kan worden tot in de late uurtjes. Natuurlijk onder het genot van een heerlijk hapje met een mooi glas wijn. We bieden een groot wijnassortiment alsmede diverse bieren op de tap en op fles.

OESTERS

In het oesterseizoen hebben we oesters van de Terschellinger gronden, vol van smaak en lichtziltig. Deze twee kleppige weekdieren kunnen zich meten met de beste ter Wereld.Dagelijks vers geleverd door de Oesterfabriek. Via de site www.deoesterfabriek.nl kunt u ook thuis nog van deze Terschellinger delicatessen genieten.

  1. De Bras - Oesters
  2. De Bras - Oesters
  3. De Bras - Oesters